vineri, 19 august 2011

Prajitura cu gaura in mijloc



      Sunt niste biscuiti deliciosi pe care ii puteti umple cu ce crema doriti sau kiar asa simpli, dimineata la un pahar de lapte sau cafea:)

                    Ingrediente:
                          Aluat: 200 g unt
                                    200 g zahar
                                    500 g faina
                                    2 oua
                                    1 praf copt
                                    1 praf sare

                  -   gem de care doriti (eu am folosit macese)

                              Faina se pune intr-un vas si in mijloc se pune untul moale.Se amesteca cu mana pana se desface tot untul, apoi se pune praful de sare, ouale si praful de copt.Se amesteca pana devina un aluat maleabil; se infasoara intr-o folie alimentara si se da la frigider o ora.Dupa o ora se framanta sa se dezmorteasca,se intinde o foaie de 3 mm(sau cat de grosi doriti sa fie biscuitii), se taie cu o cana.Jumatate se lasa intreg si celeilalte jumatati i se face o gaura in mijloc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu